Discută acum cu noi
20% Reducere la abonament 20 de zile


Termeni și condiții

 

Acest site web este proprietatea SC Nutrifood Distribution SRL.

Accesul și utilizarea acestui site web sunt permise numai în conformitate cu Termenii și Condițiile enumerate mai jos, precum și cu legea română.

Plasarea comenzilor online reprezintă acceptarea termenilor și condițiilor. Compania își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare fără notificare prealabilă, orice modificări fiind efective și producând efecte la postarea pe acest site. Ca atare, vă rugăm să citiți cu atenție următoarele. Dacă nu sunteți de acord cu vreunul dintre acești termeni, vă rugăm să nu plasați comanda. Orice modificări care au loc după plasarea comenzii și confirmarea de către noi a acestei comenzi nu o vor afecta, cu excepția modificărilor impuse de lege.

Înregistrare

Pentru a vă autentifica, vi se cere să furnizați următoarele informații personale: nume și prenume, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, adresa la care doriți să vă fie livrată comanda, numărul de telefon si o adresa de email. În cazul în care oricare dintre aceste detalii se modifică după înregistrare, vă rugăm să ne informați prin actualizarea acestora in pagina „Contul Meu”, la contact@nutrimeal.ro sau la telefonul +40 752 662 632.

Dacă nu aveți încă 18 ani, trebuie să informați un părinte sau un tutore legal despre Politica de Confidențialitate pe www.nutrimeal.ro înainte de a vă înregistra sau de a plasa o comandă și să aveți acordul acestuia pentru a accepta Termenii și Condițiile de mai jos.

Comanda

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru web, sunteți de acord cu utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră personale în scopul livrării produselor noastre, precum și a informațiilor solicitate.

Pentru a plasa o comandă, trebuie să completați baza noastră de date.

Aceștia sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru creare contului:

  • Pe pagina principală a site-ului găsiți secțiunea  „Contul meu”. Faceți clic pe acesta.
  • Se va deschide o nouă pagină web, cu câmpuri pe care trebuie să le completați cu informațiile de care avem nevoie pentru a livra produsele în consecință sau pentru a furniza informațiile pe care le solicitați. La finalizare, apăsați „Trimite”. Acum v-ați creat propriul cont pe www.nutrimeal.ro.
  • Pentru a vă înregistra, veți avea nevoie de un nume de utilizator și o parolă. Accesul la site și consecințele activității desfășurate în acesta prin utilizarea parolei reprezintă responsabilitatea dumneavoastră. Dacă vă schimbați adresa de e-mail sau parola sau o uitați pe aceasta din urmă, vă rugăm să ne anunțați și vă vom furniza o nouă parolă. Dacă observați activitate desfășurată cu datele dumneavoastră, dar care nu vă aparține, vă rugăm să ne anunțați imediat
  • Comenzile pot fi plasate doar prin creeare unui cont. Datele solicitate vor fi completate în timpul procesului de plasare a comenzii.
  • Ne rezervăm dreptul de a respinge comenzile care trezesc suspiciuni, cum ar fi un număr mare de produse, informații de conectare incomplete sau neverificabile, adresa de livrare neconfirmată etc.

Plată

Plata se face la livrare sau online la plasarea comenzii. Preturile produselor includ TVA.

În cazul în care comanda dumneavoastră este acceptată, veți fi informat despre data și modalitatea de livrare.

Plățile în numerar se fac în lei, integral, la livrare sau la primirea produselor. Costul produselor este acela in momentul confirmării online sau telefonice a comenzii dumneavoastră de pe siteul web nutrimeal.ro .

Politica de retur și înlocuire

Produsele achiziționate individual nu pot fi returnate. Produsele achiziționate în avans pot fi înlocuite prin restituirea contravalorii acestora, doar prin notificare prealabilă a nutrimeal.ro la contact@nutrimeal.ro.

Politica de prețuri

Prețurile se stabilesc in momentul în care produsele sunt afișate pe site. Acestea includ TVA. Prețurile se pot schimba atunci când se aplică politica de reduceri. Toate preturile sunt exprimate in lei.

Ne rezervăm dreptul de a anula orice comandă care a fost plasată din cauza dificultăților tehnice care au afectat caracteristicile produselor prezentate pe www.nutrimeal.ro, inclusiv, dar fără a se limita la, situații în care prețul afișat este nerealist de scăzut (comparativ cu alte produse cu caracteristici similare), precum și situații în care au fost afișate caracteristici eronate pentru produsele comercializate sau nu au fost afișate caracteristici esențiale.

Legea aplicabilă

Contractul dintre cumpărător și noi este guvernat de legea română și va fi interpretat conform reglementărilor sale. Eventualele dezacorduri vor fi rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care nu se poate ajunge la o soluție amiabilă a dezacordului, acesta va fi prezentat organelor competente.

Forță majoră

Niciuna dintre părțile contractante nu este răspunzătoare pentru neexecutarea la termen și/sau executarea necorespunzătoare – total sau parțial – a oricărei obligații din prezentul contract, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației a fost cauzată de forță majoră, astfel cum este definită de lege.

Drepturi de autor

Designul, textele, grafica, structura și informațiile care fac parte din site-ul www.nutrimeal.ro sunt proprietatea exclusivă a SC Nutrifood Distribution SRL.

 

Termeni și modalitatea de livrare

Produsele disponibile în stoc și listate pe site vor fi livrate fizic la adresa specificată, prin personal propriu / servicii de curierat rapid, numai în zona metropolitană Brașov excluzând însă Zărnști, Codlea, Hălchiu, Prejmer, Predeal și Râșnov. Livrările se efectuează door-to-door. Curierul prin intermediul căruia se va efectua livrarea produselor comandate este ales de către vânzător, unilateral. Vânzătorul poate în orice moment să modifice curierul care va efecta livrarea produselor comandate de cumpărător.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor.

Produsele vor fi livrate la adresa indicată de către cumpărător. Vânzătorul asigură transportul gratuit al comenzilor.

Termenul de livrare pentru produsele comandate prin intermediul site-ului este, în principiu, de 24 de ore din momentul confirmării comenzii de către vânzător.

Comenzile se plasează cu 1 zi înainte de livrare până la ora 17:00. Comenzile se pot modifica cu 1 zi inainte de livrare pana la ora 17:00.  În zilele nelucrătoare și sărbătorile legale nu se fac procesări sau livrări de comenzi.

Produsele comandate vor fi livrate în intervalul orar 7:00 - 11:00, în funcție de traseul curierului și intervalul ales de către client. Vânzătorul nu poate garanta o oră fixă de livrare.

Administratorul poate întârzia sau anula livrarea produselor în cazul în care nu poate onora comanda din motive independente de voința sa, generate fie de o terță persoană, fie de o împrejurare de forță majoră.

Pot exista întârzieri față de termenul de livrare stabilit în momentul confirmării comenzii; în acest caz, vânzătorul nu își asumă nicio răspundere în numele curierului.

În situația în care vânzătorul, după ce a confirmat comanda, nu livrează produsele în intervalul orar 7:00 - 11:00 , iar cumpărătorul a optat pentru anularea comenzii, vânzătorul va rambursa fără întârzieri nejustificate toate sumele plătite în temeiul contractului de către cumpărător și în decurs de cel mult 3 zile de la data la care cumpărătorul a comunicat vânzătorului decizia sa de terminare a contractului.

Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat cumpărătorului în momentul în care acesta sau o parte terță desemnată de acesta, altă decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor.

Dreptul de proprietate asupra produselor se transferă cumpărătorului la livrare, condiționat de plata prețului.

Dacă produsul nu poate fi livrat din cauze imputabile cumpărătorului, vânzătorul își rezervă dreptul de a încasa suma aferentă produsului comandat

 

Reclamații

În cazul oricăror reclamații ne puteți contacta telefonic la +40 752 662 632. Vă asigurăm că vom face tot posibilul pentru a rezolva problema cât mai curând.